Ενημέρωση για την πορεία υποψηφιότητας της “Καλαμάτα 21”

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 15:39

Ενημέρωση της Αντιπεριφερειάρχη για την πορεία της υποψηφιότητας της Καλαμάτας για την ανάδειξή της σε πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.

Από τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Γραφείου Υποψηφιότητας “ΚALAMATA 21” κ. Έκτορα Τσατσούλη και το διοικητικό στέλεχος κα. Κεραμέως Ανθή ενημερώθηκε σήμερα στο Γραφείο της, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας κα. Ελένη Αλειφέρη για τις δράσεις και την πορεία της υποψηφιότητας της Καλαμάτας για την ανάδειξή της σε πολιτιστική Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021.Η κα. Αλειφέρη είχε την ευκαιρία αφενός να συγχαρεί τον Εκτελεστικό Διευθυντή και όλη την Ομάδα του Kalamata :21 για την μέχρι τώρα απολύτως επιτυχημένη πορεία της υποψηφιότητας αφετέρου να λάβει γνώση για τις περαιτέρω δράσεις που απαιτείται να υλοποιηθούν προκειμένου η πόλη της Καλαμάτας να επιτύχει το μεγάλο της στόχο που είναι η ανάδειξη της πόλης της Καλαμάτας σε πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.

Επιπλέον η Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο εν λόγω εγχείρημα τόσο ηθικά όσο και υλικά και τόνισε πως αυτή είναι μια υπόθεση που αφορά κάθε Μεσσήνιο πολίτη και ως εκ τούτου απαιτείται συνολική προσπάθεια και ομοψυχία.

Από Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη