Ενημερωτική Ημερίδα από την “Ανασυγκρότηση για τον Δήμο Τρίπολης” του Κώστα Κατσαφάνα (pics)

Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 23:52

Διεξοδικά αναπτύχθηκαν τα αναπτυξιακά θέματα ( Ενέργεια, Αγροτική – Κτηνοτροφική Παραγωγή, Πολιτισμός, Αθλητισμός) του προγράμματος του Κώστα Κατσαφάνα, από ειδικούς επιστήμονες κατά την εκδήλωση που πραγματοποιηθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 και ώρα 8:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.

Ο κ. Κατσαφάνας καλωσόρισε τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του και ευθύς αμέσως αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να φτιάξει έναν Δήμο καθαρό. Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενώς στο κομμάτι της διοίκησης, τονίζοντας ότι το θέμα της ενέργειας είναι εξαιρετικά σημαντικό όχι μόνο για την Τρίπολη, αλλά και για ολόκληρη την Αρκαδία.

Πριν, αποχωρήσει από το βήμα, στο οποίο ανέβηκαν οι επιστημονικοί συνεργάτες του, ο κύριος Κατσαφάνας τόνισε:”Ερχόμαστε καθαροί και απλοί, χωρίς καμία κομματική ή άλλη δύναμη στήριξης πίσω από τις πλάτες μας, με όρεξη για δουλειά, με αλήθεια και με όραμα να αλλάξουμε το αύριο.

Ήρθαμε για να μείνουμε!

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι:

  • Δημήτρης Ραχιώτης, Γεωφυσικός – Περιβαλλοντολόγος, Ειδικός Επιστήμονας για τις ΑΠΕ. Θα μιλήσει για ενεργειακά πάρκα και ενεργειακές κοινότητες.
  • Χρόνης Στάθης, Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μικροβιολόγος/Κτηνίατρος. Θα μιλήσει για τον φορέα υποστήριξης αγροτών/κτηνοτρόφων.
  • Ξένια Αργειτάκη, Επ. Καθηγήτρια ΣΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ, πρώην πρωταθλήτρια στίβου. Θα μιλήσει για επιστημονικές και κοινωνικές αθλητικές εκδηλώσεις, αθλητικό τουρισμό.
  • Χριστίνα Φουρτούνη, Αρχαιολόγος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Θα μιλήσει για την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και για τον τουρισμό.