Επίσκεψη Τζανακόπουλου στην Τρίπολη – Συνάντηση με Δήμαρχο και Δ.Σ. ΒΙ.ΠΕ. (video)

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 16:36

Επίσκεψη στην Αρκαδία του νέου Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Ο κ. Τζανακόπουλος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη στο Νέο Δημαρχείο, με τον οποίο συζήτησαν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Τρίπολης.Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ στην οποία πραγματοποίησε “σκληρή” επίθεση εναντίον της Ν.Δ . Κατηγόρησε την πολιτική της κυβέρνησης και τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, αναφέροντας ότι βρίσκεται σε λάθος κατεύθυνση, οδηγώντας την χώρα σε μία τεράστια ανθρωπιστική κρίση.

Ο κ. Τζανακόπουλος μίλησε επίσης για την παιδεία, για την ελληνική οικονομία, για την εσωστρέφεια της κυβέρνησης, αλλά και για τον χειρισμό του κ. Μητσοτάκη  στα ελληνοτουρκικά.

Ο κ. Τζανακόπουλος ήταν ιδιαιτέρως επικριτικός σχετικά με την κυβερνητική αντιμετώπιση σχετικά με τις διαστάσεις που λαμβάνει η πανδημία στη χώρα και ειδικά για τη μη στήριξη απέναντι στους πληττόμενους επιχειρηματίες.

Κλείνοντας ανέφερε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση, σίγουρα δεν θα υπήρχαν λιγότεροι ιατροί στο ΕΣΥ, δεν θα σπαταλούνταν χρήματα απαραίτητα για την κρίση σε αδιαφανείς αναθέσεις και “δώρα” προς επιχειρηματίες, δεν θα είχαμε σχολικές τάξεις με 25 παιδιά εν μέσω υγειονομικής κρίσης, δεν θα προχωρούσε η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε πρακτικές που θυμίζουν σκοτεινές εποχές, δεν θα υφίστατο συνεχής υποχώρηση και ενδοτισμός απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε μαζι με το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία Γιώργο Παπαηλιού τη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης όπου είχε συνάντηση και συζήτηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της για τα προβλήματα που τους απασχολούν.