Επιστολή Τζιούμη στον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας Πειραιώς | Τι ζητά για το Λεβίδι

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 14:32

Eπιστολή προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας Πειραιώς έστειλε ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης,  διαμαρτυρόμενος για την πρόθεση της Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημά της στο Λεβίδι.

Δείτε το πλήρες κείμενο της επιστολής:Προς
Διευθύνοντα Σύμβουλο Τράπεζα
Πειραιώς κ. Χρήστο Μεγάλου
Αμερικής 4, 10564 Αθήνα

Με αφορμή την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο χρονικό διάστημα ότι το κινητό συνεργείο της Τράπεζας σας που εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου του Δήμου μας, αλλά και κατοίκων όλου σχεδόν του Δήμου Γορτυνίας του ν. Αρκαδίας, θα σταματήσει την εξυπηρέτησή τους.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για μία μεγάλη σε έκταση περιοχή, με αρκετά τουριστικά χωριά, αφενός, που φιλοξενούν χιλιάδες τουρίστες κατ’έτος και αφετέρου με αρκετά δύσβατα χωριά όπου διαμένουν πολλοί ηλικιωμένοι συμπολίτες μας που θα δυσκολευτούν πολύ να εξυπηρετηθούν, αν κλείσετε το κινητό συνεργείο σας στο Λεβίδι.

Θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία μας για τις αρνητικές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες που θα προκαλέσει στη ζωή των κατοίκων μια τέτοια πράξη.

Εκτιμώ επίσης, ότι και στην τράπεζά σας θα δημιουργούσε αρνητικό αντίκτυπο, σε όλο το Δήμο, μία τέτοια απόφαση

Θα σας παρακαλέσω, λοιπόν, θερμά να αποφασίσετε, όχι μόνο με αυστηρά τραπεζικά-οικονομικά κριτήρια, αλλά και με κοινωνικά κριτήρια, τη συνέχιση της λειτουργίας του κινητού συνεργείου της τράπεζάς σας στο Λεβίδι.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης