Γ.Σμυρνιώτης στη ΔΡΤ: “Η επόμενη ημέρα θα είναι τελείως διαφορετική – Στο χέρι μας είναι να την αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί” (ήχος)

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020 10:33

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε το πρωί της Τετάρτης (08/04) ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Ο κ.Σμυρνιώτης αναφερόμενος στα όσα συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Ο Δήμος και γενικά η αυτοδιοίκηση επειδή είναι ο θεσμός που είναι πιο κοντά στον πολίτη έχει αναλάβει κάποια θέματα και ελπίζω να ανταποκριθεί στον ρόλο της, Αυτή την στιγμή προέχει να τελειώσει όλο αυτό που ζούμε”, ενώ αναφερόμενος στο θέμα των αδέσποτων τόνισε: “Νομίζω οτι και εκεί η διαχείριση ήταν λάθος, αλλά αυτά θα τα συζητήσουμε όταν τελειώσουν όλα αυτά και με στοιχεία”.“Πρέπει να γίνει μια πρόταση να δέχονται τουλάχιστον να μετακινούνται παραγωγοί σε λαϊκές αγορές από όμορους δήμους”, δήλωσε στην συνέχεια.

Τέλος ανέφερε: “Κάναμε υπομονή τόσο καιρό, καλό είναι να μην παρασυρθούμε με κάποια αισιόδοξα μηνύματα που βγαίνουν. Οσο πιο γρήγορα τελειώσει αυτή η κατάσταση τόσο πιο μικρές θα είναι οι επιπτώσεις της επόμενης ημέρας. Εμείς είμαστε σε επικοινωνία με την Δημοτική Αρχή, για να συμβάλλουμε όπου χρειαστεί,Η επόμενη ημέρα θα είναι τελείως διαφορετική.Στο χέρι μας είναι να την αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί”.

Ακούστε την συνέντευξη: