Η εκκίνηση του 6ου Μαραθωνίου Ναυπλίου (vid)

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019 11:50
Φωτο: STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ-ΡΑΣΣΙΑΣ

Ένα πολύχρωμο «ποτάμι» 1.000 περίπου αθλητών ξεχύθηκε από την αφετηρία του 6ου Μαραθωνίου Ναυπλίου στις 9 το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου όταν δόθηκε η εκκίνηση των αγωνισμάτων του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου.

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019, είναι μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση, που πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά με σημαντικό, πολιτισμικό, ιστορικό αλλά και τουριστικό ενδιαφέρον για το Δήμο Ναυπλιέων.O Μαραθώνιος Δρόμος, αποτελεί ιστορικό γεγονός, σε ανάμνηση του άθλου του αγγελιαφόρου Φειδιππίδη και ο κόσμος στο Ναύπλιο τον έχει αγκαλιάσει και συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο.

O Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι αφιερωμένος στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και πλαισιώνεται από πλήθος παράλληλες, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και εθελοντικές δράσεις και εκδηλώσεις. Την εκκίνηση του Μαραθωνίου Ναυπλίου έδωσε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ενώ παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Γ. Γκιόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος κ.α.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr