Η ΕΣΠΗΤ συμμετέχει στην εκστρατεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων υπέρ του προέδρου της Ένωσης Δημοσιογράφων της Παλαιστίνης

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 23:38

Η ΕΣΠΗΤ ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων ενώνει τη φωνή της στην παγκόσμια εκστρατεία υπέρ του Nasser Abu Bakr, Προέδρου της Ένωσης Δημοσιογράφων της Παλαιστίνης (PJS) και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΟΔ, ο οποίος απολύθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), ως αποτέλεσμα της εκτέλεσης των καθηκόντων του ως εκλεγμένου επικεφαλής σωματείου εργαζομένων.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων έχει ενεργοποιήσει μια διαδικτυακή αίτηση υποστήριξης του Αbu Bakr με τίτλο «Δικαιοσύνη για τον Nasser» (Justice for Nasser), με προθεσμία υπογραφής μέχρι 4 Ιουλίου 2021. To link εδώΤο Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ δηλώνει τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στους συναδέλφους δημοσιογράφους ανά τον κόσμο, οι οποίοι αγωνίζονται σε αντίξοος συνθήκες για την ελευθερία του Τύπου και το δικαίωμα στην ελεύθερη, ανεξάρτητη ενημέρωση.