Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της υπαίθριας έκθεσης ζωγραφικής με θέμα «Μένουμε Σπίτι» (video – pics)

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 22:04

Η ΔΕΠΕ Δήμου Τρίπολης (Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης) και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 23/06/2021, έμπροσθεν του Μαλλιαροπουλείου Δημοτικού Θεάτρου, στην πλατεία Πετρινού, τα εγκαίνια της υπαίθριας έκθεσης ζωγραφικής, των παιδιών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης, τον Μάρτιο του 2020 και ζωγράφισαν με θέμα «Μένουμε Σπίτι».

Υλοποιώντας την ιδέα του μικρού Βασίλη Μανωλόπουλου, κλήθηκαν τα παιδιά που άκουγαν Δημοτικό Ραδιόφωνο, να απασχοληθούν δημιουργικά, ζωγραφίζοντας τον κορωνοϊό και το πρωτόγνωρο συναίσθημα εγκλεισμού που βίωναν.Να φωτογραφίσουν τη ζωγραφιά τους και να την στείλουν, προκειμένου να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα και τα social media του ραδιοσταθμού.

Η ανταπόκριση μεγάλη, από παιδιά κάθε ηλικίας, συμπολίτες μας, αλλά κι από την Αττική, ακόμα κι απ’ την Κρήτη. Μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, ακόμα και λυκείου, αλλά και πολύ μεγαλύτερης ηλικίας συνανθρώπους μας, που ήθελαν να διοχετεύσουν την ενέργειά τους ή να αξιοποιήσουν το χρόνο τους, συμμετείχαν στη διαδικασία και μας έστειλαν τις ζωγραφιές τους.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, έδωσε επαίνους σε όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν στη δράση.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την εκδήλωση:

Δηλώσεις του Προέδρου του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης κ. Γιώργου Σπηλιόπουλου και του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμης στα εγκαίνια της υπαίθριας έκθεσης ζωγραφικής με θέμα «Μένουμε Σπίτι»