“Η Οικογένεια Νώε”: Ένα έργο για μικρούς και μεγάλους από τους Δασκάλους της Αρκαδίας (vid,ph)

Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 22:09

Ένα από τα πιο επιτυχημένα και έξοχα παραμύθια που έχουν γραφτεί ποτέ για την ελληνική θεατρική σκηνή  «Η Οικογένεια Νώε» των Ξένιας Καλογεροπούλου και Θωμά Μοσχόπουλου, που πρωτοπαίχτηκε το 1996 στο Θέατρο Πόρτα, θα παρουσιαστεί από την Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, από την Τρίτη 23 Μαΐου έως και τις 28 Μαΐου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Με αφορμή τη ζωή της οικογένειας Νώε μέσα στην κιβωτό, παρέα με πλήθος άγρια και ήμερα ζώα, το έργο θίγει με χιούμορ και συγκίνηση έννοιες όπως αυτές της προστασίας της φύσης, των οικογενειών δεσμών, της ζωής και του θανάτου.

Πρόκειται για μία θεατρική παράσταση που μπορεί να είναι παιδική αλλά αφορά και τους μεγάλους, καθώς καθρεφτίζει τις ζωές μας, τις σχέσεις μας και τον κόσμο μας.

Οι παραστάσεις θα δίνονται καθημερινά στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης και η τιμή του εισιτηρίου είναι 2 ευρώ, ενώ θα υπάρχει προπώληση εισιτηρίων.

Οι Δάσκαλοι της Αρκαδίας ετοιμάζουν και μία παράσταση για μεγάλους που θα ξεκινήσει να παίζεται στις αρχές Ιουνίου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τις πρόβες της θεατρικής ομάδας των Δασκάλων για το έργο “Η Οικογένεια Νώε” και τις δηλώσεις της κας. Φρόσως Χατζοπούλου.

Η Οικογένεια Νώε Παράσταση δασκάλων