Η “Μυθική Πελοπόννησος” εντυπωσίασε στην έκθεση Grekland Panorama στη Στοκχόλμη (vid, ph)

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 22:32

Μία έκθεση αφιερωμένη αποκλειστικά στην Ελλάδα και στα προϊόντα της

Στην έκθεση Grekland Panorama που πραγματοποιήθηκε από τις 12-14 Φεβρουαρίου στη Στοκχόλμη της Σουηδίας συμμετείχαν επαγγελματίες τουρισμού από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.Στην έκθεση, ως εκπρόσωποι της Περιφέρειας, βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα δημοσίων σχέσεων Απόστολος Παπαφωτίου.

Η 3η διοργάνωση της έκθεσης , που είναι εξολοκλήρου αφιερωμένη στην Ελλάδα και στα προϊόντα της προσέλκυσε το ενδιαφέρον 11 χιλιάδων επισκεπτών, ενώ πουλήθηκαν περίπου 5 τόνοι ελληνικών προϊόντων και δαπανήθηκαν 1,5 εκ. Σουηδικές κορώνες σε αγορές.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο επιβλητικό Globen Arena, με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ΕΟΤ και φιλοδοξεί να αποτελέσει το έναυσμα για την προσέλκυση ακόμα περισσότερων Σουηδών επισκεπτών στη χώρα μας και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές από την περιοχή μας , μέσα από τους εκθέτες, να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες, σε μεγάλες προσφορές διακοπών, σε γευσιγνωσίες και μαγειρικές επιδείξεις και να γευτούν (αλλά και να αγοράσουν) παραδοσιακά πελοποννησιακά προϊόντα.

Δείτε φωτογραφίες από την έκθεση και βίντεο με τα όσα είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας για την συμμετοχή της «Μυθικής Πελοποννήσου» στην έκθεση και τα αποτελέσματα που ευελπιστούν να έχει η συμμετοχή αυτή για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ε.Τ.