Υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη ο Σταύρος Κουκάκης

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 20:06

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 έχουμε και πάλι μαζί μας, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης, τον Σταύρο Κουκάκη.

Ο Σταύρος γεννήθηκε στην Τρίπολη όπου και κατοικεί σήμερα.Πατέρας του ο αείμνηστος Ταξίαρχος Πεζικού Θεόδωρος Κουκάκης και μητέρα του Πηνελόπη Κοσμά.

Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Τρίπολης και στη συνέχεια φοίτησε στη δημοσιογραφική σχολή «Επαγγελματικό Εργαστήρι Δημοσιογραφίας».

Από το 1993 εργάζεται σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς της Τρίπολης και παράλληλα συνεργάζεται με τις αθλητικά ΜΜΕ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Ως αθλητής μπάσκετ αγωνίστηκε στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, τον ΓΣ Αρκαδίας, την ΑΕΚ Τρίπολης) και τον Αρκαδικό.

Για δώδεκα χρόνια (2003-2015) ήταν Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Αστέρα Τρίπολης.

Έχει βραβευθεί 19 φορές για την παρουσία του στον αθλητισμό και την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο ενώ έχει συγγράψει και εκδώσει  δυο βιβλία για τα οποία τιμήθηκε από τον ΠΣΑΤ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου).

Διετέλεσε Καθηγητής στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Τρίπολης στο τμήμα Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ.

Σήμερα είναι Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. (΄Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου) και μέλος του Δ.Σ. του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης ενώ διετέλεσε και Ταμίας του Κέντρου Πρόληψης Ν. Αρκαδίας – του Ο.ΚΑ.ΝΑ. – «Ανέλιξη».

Την περίοδο 2011-2014 εκλέχτηκε με την Παράταξή μας Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης.

Σταύρο, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να συμβάλεις και πάλι στον αγώνα  για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Τρίπολης και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.