Ήττα στο τέλος με επιπτώσεις για τον Αρκαδικό από την Καλαμάτα ’80 (+ph, vd)

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 18:32
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στο πολύ σημαντική παιχνίδι της παραμονής ανάμεσα στην ομάδα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού και την Καλαμάτα ’80, οι δύο ομάδες χρειάζονταν οπωσδήποτε τη νίκη με σκοπό να κάνουν βήμα παραμονής στην κατηγορία. Μετά από ένα ενδιαφέρον ματς στο οποίο για περισσότερο από τριάντα αγωνιστικά λεπτά ο Αρκαδικός είχε την πρωτοπορία στο σκορ, τελικά μετά από έναν κακό δ’ δεκάλεπτο ήρθε η ήττα με επιπτώσεις με σκορ 55-63.

ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Πλέον μετά από αυτή την ήττα ο Αρκαδικός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και πλέον πολύ δύσκολα μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό του στην Α2 τοπική κατηγορία. Για την ομάδα της Τρίπολης το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική έκβαση του παιχνιδιού, το άγχος και η πίεση από την αγωνιστική αντίδραση της Καλαμάτα ’80 και η κακή αντίδραση της ομάδας σε επίθεση και άμυνα αλλά και οι αρκετές άστοχες βολές στο φινάλε δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Τρίπολης να φτάσει στη νίκη.ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Ο Αρκαδικός είναι αλήθεια ότι ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και διατήρησε ένα σταθερό προβάδισμα στο παιχνίδι ελέγχοντας σε ικανοποιητικό βαθμό το παιχνίδι και βρίσκοντας λύσεις όποτε χρειαζόταν. Στο ξεκίνημα του δ’ δεκαλέπτου το γεγονός ότι η Καλαμάτα ’80 επέστρεψε στο ματς, αποσυντόνισε τους «γηπεδούχους» που δεν μπόρεσαν με ηρεμία να διαχειριστούν το υπολειπόμενο διάστημα του παιχνιδιού με αποτέλεσμα την κακή αυτή ήττα.

ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστόπουλος, Ντάσης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-11 (Α’), 31-20 (Β’), 44-39 (Γ’), 55-63 (Δ’).

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Π. Γεωργακόπουλος): Χωματάς 2, Βερβαινιώτης 5(1), Αλεξόπουλος 10(3), Παππάς 7, Σωτηρόπουλος 10(2), Καψιώτης, Τσιράκης, Μικρός 18(2), Στρατόπουλος, Κουτσουμπός 3(1).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 (Α. Κορογώνας): Πέτρου 6, Μουργής, Πετρόπουλος 13, Μουντζουρούλιας 13, Ψαριανός 5, Θεοδωρόπουλος, Καραμπάτσος, Αναγνωστόπουλος 18(1), Μεντής 6, Σαμπαζιώτης, Νικολόπουλος 2.