Και εις ανώτερα Θοδωρή!

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 13:35
Στη φωτογραφία ο Θ. Τσούτσος (δεξιά) από παλιότερη εκπομπή στο studio της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης με τον προπονητή του Αρκαδικού Γιάννη Διαμαντάκο

Ένα αξιόλογο μέχρι πρότινος στέλεχος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, ο έμπειρος αθλητικογράφος Θοδωρής Τσούτσος, ανέλαβε πρόσφατα ένα νευραλγικό πόστο, πλαισιώνοντας το Γραφείο Τύπου του Αστέρα Τρίπολης.

Μια θέση που έρχεται ως επιβράβευση της πολύ συστηματικής δουλειάς και αγάπης του καλού συναδέλφου και φίλου, σ’ αυτό που λέγεται γενικότερα αθλητισμός!Ο Θοδωρής, με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ευχαριστεί όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν γι΄αυτή την γεμάτη ευθύνες όσο και όμορφη θέση, με τα θετικά σχόλια να έρχονται…σωρηδόν! Χαρακτηριστικά γράφει:

«Η σημερινή ημέρα είναι ίσως η πιο σημαδιακή στην επαγγελματική μου διαδρομή. Για πρώτη φορά μία ομάδα, η πιο όμορφη έννοια στον αθλητισμό, με βάζει στην οικογένειά της. Πλαισιώνοντας το Γραφείο Τύπου του Αστέρα Τρίπολης, νιώθω όχι μόνο μεγάλη χαρά και τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους που με επέλεξαν.

Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς και δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με συνέπεια, γνωρίζοντας ότι βρίσκομαι σε έναν σύλλογο που καθημερινά προοδεύει και μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα».

Οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και  η διοίκηση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, νοιώθουμε χαρούμενοι και υπερήφανοι για την εξέλιξη του εξαίρετου αθλητικογράφου Θοδωρή Τσούτσου και του ευχόμαστε καλή συνέχεια…και πάντα επιτυχίες!