Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση ΚΚΕ στην πλ. Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη (ph)

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 22:26

Με κεντρικό σύνθημα “ισχυρό ΚΚΕ παντού, γιατί μαζί μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά” το ΚΚΕ πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση την Τρίπολη και στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαΐου.

Στην συγκέντρωση μίλησαν κατά σειρά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βαγγέλης Γούργαρης, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας Γιώργος Λάμπας, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Θανάσης Κολυζέρας και ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΓΠ της ΚΕ του ΚΚΕ.Όλοι οι ομιλητές, που κατά διαστήματα διακόπτονταν από συνθήματα για ισχυρό ΚΚΕ στις κάλπες και για συνεχή αγώνα του λαού για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του, τόνισαν πως θα πρέπει να υπάρξει συμπόρευση με το ΚΚΕ και στήριξή του ώστε να αναδειχθεί στην Περιφέρεια, στους δήμους αλλά και στην Ευρωβουλή δυνατό για την στήριξη των λαϊκών αιτημάτων.

Έγιναν αναφορές στην πολιτική του ΚΚΕ για τους δήμους αλλά και για την Περιφέρεια και ασκήθηκε κριτική τόσο στην περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη, όσο και σε αυτούς που διεκδικούν την Περιφέρεια, λέγοντας πως αποτελούν όψεις του ίδιου νομίσματος και ο αγώνας δίνεται όχι για την ουσία αλλά για τη διαχείριση. Επίσης ζητήθηκε να καταψηφιστούν και οι “φασίστες- δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής”.

Τονίστηκε πως τα μέτρα που λαμβάνονται από την Κυβέρνηση δεν έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στα λαϊκά στρώματα και γίνονται για να υπάρξει αποπροσανατολισμός από την αντιλαϊκή σκυταλοδρομία των μνημονιακών χρόνων.

“Για εμάς η απάντηση είναι η αντεπίθεση” ειπώθηκε χαρακτηριστικά και ζητήθηκε να βγει από όλες τις κάλπες ισχυρό ΚΚΕ για να έχουν φωνή τα λαϊκά στρώματα και όχι το κεφάλαιο και οι μεγαλοεπιχειρηματίες.

Δείτε φωτογραφίες από την συγκέντρωση.