Μ. Δεσποτάκης: Ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα!

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 12:34

Αναλυτικά όσα είπε ο coach Δεσποτάκης:

«Ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα σε ένα παιχνίδι που ήταν τελικός και είχαμε άγχος. Το άγχος φάνηκε στο παρκέ καθώς προσπαθούσαμε, βγάζαμε άμυνες αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε την μπάλα στο καλάθι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αυτό όμως δεν μετριάζει την προσπάθεια των παιδιών που όλη την εβδομάδα δούλεψαν πολύ σκληρά και έχουν κάνει τεράστια βήματα βελτίωσης με τα περιθώρια βεβαίως να είναι κι άλλα.Εύχομαι η νίκη αυτή να μας ελαφρύνει λίγο το άγχος και να μπορέσει η ομάδα στην συνέχεια να παίξει το μπάσκετ που μπορεί πραγματικά

Στην μπασκετική πιάτσα μας έχουν τελειωμένους. Αυτό όμως δεν υπάρχει και θα το δείτε στην συνέχεια. Εγώ βλέπω τα μάτια των παιδιών καθημερινά στο γήπεδο και είναι βέβαιο πως θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους».

Λάμπρος Βλάχος: Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα

Για το παιχνίδι : «Περιμέναμε αυτό τον αγώνα πως και πως. Μπήκαμε πιο χαλαρά από θα έπρεπε παρότι είχαμε πει ότι αυτό είναι το πιο δυνατό μας ματς. Δεν το κάναμε αυτό στην αρχή αλά η είχαμε θέληση για την νίκη και στο τέλος όλα πήγαν καλά».

Για την σπουδαιότητα του αποτελέσματος: «Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, με αυτή την βαθμολογική σημασία πάντα ο γηπεδούχος όταν ο αγώνας πάει στις λεπτομέρειες είναι αυτός που έχει το περισσότερο άγχος. Στο τέλος όμως δείξαμε χαρακτήρα και αυτό είναι που χτίζουμε καθημερινά στο γήπεδο και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη μας άρεσε ακόμα περισσότερο».

Για τον κόσμο και την βοήθεια του στο να έρθει η νίκη: «Η παρουσία του κόσμου μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι. Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο αν ήμασταν μόνοι μας. Στα κρίσιμα σημεία οι φίλαθλοι μας μας δίνουν ώθηση και πάμε όλοι μαζί».