Μαρκόπουλος – Σαλτής στη ΔΡΤ 91,5 για το Σύλλογο Δρομέων (ήχος)

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 10:23

Το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων έχει πραγματοποιήσει τις πέντε πρώτες αγωνιστικές καλό ξεκίνημα, καθώς βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με αφορμή την ανταγωνιστική όπως όλα δείχνουν και φέτος χρονιά για την «κυανοκίτρινη» ομάδα στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και την αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» και τον Φώτη Αλεξόπουλο, φιλοξενήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Γιώργος Μαρκόπουλος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Σωτήρης Σαλτής.Σε μια αναλυτική ζωντανή συνέντευξη οι δύο παράγοντες μίλησαν για τη φετινή χρονιά και τους στόχους της ομάδας, για τις μετεγγραφικές τους κινήσεις, τις ακαδημίες της ομάδας, ενώ απάντησαν και στο «φαινόμενο» που θέλει τους Δρομείς να αναδεικνύουν τα τελευταία χρόνια παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου στην ανδρική ομάδα.

Οι άνθρωποι του Δρομέα μίλησαν επίσης για την περσινή χρονιά της γυναικείας ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία, για την προσπάθεια που γίνεται στις ακαδημίες αλλά και το αν φιλοδοξούν να δουν την ανδρική ομάδα σε Εθνικό πρωτάθλημα. Επίσης αναφέρθηκαν για τα συναισθήματα τους μετά από τόσα χρόνια στα διοικητικά του συλλόγου, για το αν έχουν μετανιώσει για κάτι μέχρι σήμερα, ενώ σχολίασαν το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης γηπέδων στο τοπικό χώρο.

Ακούστε αναλυτικά την ενδιαφέρουσα κουβέντα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον «αέρα» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και στην αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση»: