Με «γαλλικά» υποδέχτηκαν το Γιάχο οι φίλαθλοι του Αστέρα (vid)

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 19:08

«Persona non grata» θεωρείται πλέον στην Τρίπολη, ο διαιτητής κ. Θανάσης Γιάχος…Και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού οι φίλαθλοι του Αστέρα δεν ξεχνούν την απαράδεκτη διαιτησία του στον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, που είχε στερήσει από την Ακαδική ομάδα το τρόπαιο…Το πόσο ανεπιθύμητος είναι λοιπόν, φρόντισαν να του υπενθυμίσουν για ακόμα μια φορά και σήμερα Κυριακή, στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», καθώς η ΚΕΔ αποφάσισε να τον ορίσει να διευθύνει τον αγώνα με τη Βέροια…Μια απόφαση «σταθμός», που εξόργισε τους φίλους του Αστέρα, οι οποίοι όμως περίμεναν τον κ. Γιάχο «στη γωνία» και τον «στόλισαν» για τα καλά, δείχνοντας παράλληλα την άνεσή τους στη χρήση της «γαλλικής» γλώσσας…Ίσως γιατί είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει ο εν λόγω «κύριος»…

Για την ιστορία, ο Αστέρας τελικά επικράτησε της Βέροιας με 2-0, χάρη σε γκολ των Μάσα και Μπαράλες στο Α’ μέρος (36′ και 38′), προσπερνώντας στη βαθμολογία τους «βόρειους» και ανεβαίνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας, με 24 βαθμούς.

Δείτε και ακούστε στο βίντεο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, πώς «περιποιήθηκαν» οι φίλαθλοι του Αστέρα το διαιτητή Γιάχο: