Μεγάλη επιτυχία το πάρτι μασκέ ΚΟΑΤ- ΑΕΚ Τρίπολης-Αρκαδιανής (ph)

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 10:42

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ΚΟΑΤ, ΑΕΚ Τρίπολης Τένις και Αρκαδιανή , σύμφωνα με το ακόλουθο δελτίο τύπου που εξέδωσαν προκειμένου να ευχαριστήσουν όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους αλλά και τους δωροθέτες για την προσφορά τους στην επιτυχία του πάρτυ.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:Μεγάλη επιτυχία στην αποκριάτικη συνδιοργάνωση του ΚΟΑΤ, της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΕΝΝΙΣ και του ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΝΗΣ, στο πάρτυ μασκέ  στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης. Οι μασκαρεμένοι μικροί μας φίλοι, χόρεψαν, έπαιξαν και μοιράστηκαν τα πλούσια δώρα που οι δωροθέτες μας προσέφεραν στο εκπληκτικό αυτό απόγευμα.

Οι δωροθέτες μας είναι: ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΑΘΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΑΧΑΪΚΗ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ, ΜΑΓΚΛΑΡΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ GROUP, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΟΠΤΙΚΑ, ΤΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟΝ, ART PHOTOS, BENNETON, CINDERELLA, DUST CREAM, EXTYN, LOFT – ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, GALLERIE, HONDOS CENTER, MOD’S HAIR, MUSIC CENTER, SEGGRETTO, STYLE, TIMOS FASHION STORE, ZEN KRISMEL.

Το ΔΣ του ΚΟΑΤ, το οποίο σύσσωμο παρευρέθηκε και υποστήριξε τη συνδιοργάνωση, καθώς και οι προπονητές μας, ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες γονείς και παιδιά για την παρουσία τους, καθώς και τους δωροθέτες μας και ευχόμαστε σε όλους καλό υπόλοιπο αποκριών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
H Πρόεδρος                                                          Η Γενική Γραμματέας
Καλαθά Χριστίνα                                                             Ίσκου Μαρία