Μορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Αρτεμισίου | Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 10:49

Ο Μορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Αρτεμισίου, συναισθάνοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων και θέλοντας να το ενισχύσει διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις.

  • Τρίτη 24 και Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, το πρωί 8:00 π.μ., από τα μεγάφωνα της αίθουσας του Συλλόγου θα ακουστούν τα παραδοσιακά Κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα, από τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.
  • Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 12:00, το μεσημέρι,   στην αίθουσα του Συλλόγου, Γιορτή Αγάπης, Σεβασμού και Αναγνώρισης για όλους τους συγχωριανούς μας που με κόπο και αγώνα, σε δύσκολες εποχές μας ανάθρεψαν. Μια γιορτή για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τη χρονιά που φεύγει και να γεμίσουμε με ενέργεια για τη νέα χρονιά που έρχεται. (Προσφορά του Συλλόγου)
  • Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στις 7:00 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου, θα προβληθεί σε μεγάλη οθόνη η ελληνική ταινία «ΚΑΛΠΙΚΗ ΛΙΡΑ». Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία με διεθνή επιτυχία, και η οποία θεωρείται μία από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες όλων των εποχών. Μία από τις 4 καλύτερες και ευαίσθητες ιστορίες της εκτυλίσσεται την περίοδο των Χριστουγέννων. (είσοδος ελεύθερη)
  • Σάββατο 4 Ιανουαρίου, ΕΚΔΡΟΜΗ στην Αθήνα για να παρακολουθήσουμε την Θεατρική παράσταση «Του Κουτρούλη ο Γάμος». Μια εκπληκτική παράσταση, που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί η Σμαράγδα Καρύδη με μια πλειάδα καταξιωμένων ηθοποιών. Μια εμβληματική Κωμωδία σε μια ομολογουμένως υπερπαραγωγή στο Νέο Θέατρο ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ. Μια παράσταση που έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες κριτικές. Το κόστος συμμετοχής, που περιλαμβάνει το λεωφορείο και το εισιτήριο της παράστασης, είναι 15 €. Η ώρα έναρξης της Θεατρικής παράστασης είναι 6:00 μ.μ. Η ώρα αναχώρησης του λεωφορείου είναι: Από την Τρίπολη 3:00 μ.μ. Από το Αρτεμίσιο 3:30 μ.μ.