Νέος Πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης ο γιατρός Παναγιώτης Παπαντωνίου

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 11:28
Ο γιατρός Παναγιώτης Παπαντωνίου αναλαμβάνει πλέον την προεδρία του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ. και νέας Ε.Ε. στον Ιστορικό Όμιλο.
Το γεγονός έκανε γνωστό με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σύζυγός του, Παιδίατρος, Κλειώ Κορώνη – Παπαντωνίου.
Όπως αναλυτικά αναφέρει:
“Μετά την τελική συγκρότηση του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης σε σώμα, ο σύζυγος μου, Παναγιώτης Παπαντωνίου έχει την εξαιρετική τιμή να αναλάβει την προεδρία του Ιστορικού Ομίλου και μαζί με πολλά και αξιόλογα στελέχη που αναδείχθηκαν μέσα από τις αρχαιρεσίες να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο του Φιλοτεχνικού.
Ο Τάκης εκτός από εξαίρετος γιατρός είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει πολλά στον πολιτισμό της πόλης μας τα τελευταία χρόνια και είμαι βέβαιη πως θα τα καταφέρει και στα νέα του καθήκοντα.
Η Τρίπολη, μια πόλη με βαθειά παράδοση στον πολιτισμό έχει πολλά να δώσει ακόμα στους κατοίκους της.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο! Είμαι σίγουρη ότι όλοι μαζί θα πάνε τον Φιλοτεχνικό ακόμα πιο ψηλά και θα συνεχίσουν επάξια το σπουδαίο έργο που αφήνουν παρακαταθήκη η πρόεδρος κ. Εύη Μεντή και ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Βλάσης.”