Ο Α.Σαμαράς στο Άστρος για τις εκδηλώσεις της Β’ Εθνοσυνέλευσης- Τι είπε για τα σκουπίδια (vid)

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 16:39

“Από τις πιο θετικές εξελίξεις για την εγκαθίδρυση του Ελληνικού Κράτους έγινε εδώ στο Άστρος, η Β’ Εθνική Συνέλευση. Βρισκόμαστε εδώ για να θυμηθούμε τις ένδοξες στιγμές που οι Έλληνες με πρώτον τον Κολοκοτρώνη αποφάσισαν να είναι ενωμένοι για το κοινό καλό”.

Αυτό δήλωσε ο Πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Μεσσηνίας Αντώνης Σαμαράς που βρέθηκε στο Άστρος και στις εκδηλώσεις για τη Β΄ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων το 1823.Ο κ.Σαμαράς σημείωσε πως του δόθηκε η ευκαιρία να δει παλιούς και νέους φίλους της Κεντροδεξιάς παράταξης και συνομίλησε μαζί τους ώστε να δημιουργηθεί μία Ελλάδα που θα έχει ασφάλεια, σταθερότητα και οικονομική ανάπτυξη που είναι και τα ζητούμενα σήμερα.

Για τα σκουπίδια της Πελοποννήσου ο πρώην Πρωθυπουργός, απαντώντας σε ερώτησή μας, αφού έχει συνυπογράψει και μία σχετική επερώτηση, τόνισε χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις πως “η θέση της παράταξης είναι ξεκάθαρη και τελική”.

Ενώ δεν θέλησε να κάνει κανένα άλλο σχόλιο για το θέμα.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Σαμαράς μετά το πέρας των εκδηλώσεων βρέθηκε στο Δημαρχείο του Άστρους με Δημάρχους (Τρίπολης, Κορίνθου, Άργους -Μυκηνών και Βόρειας Κυνουρίας) και είχε κατ’ιδίαν συζήτηση μαζί τους.

Δείτε τις δηλώσεις του κ.Σαμαρά στο βίντεο.