«Ορφέας» Τρίπολης: Αντίο, Τάσο…

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020 13:05

Έφυγε από τη ζωή στα 67 του χρόνια, νικημένος από την επάρατη νόσο, ο πρώην πρόεδρος της χορωδίας «Ορφέας» Τρίπολης, χορωδός ο ίδιος μέλος του σωματείου και εκ των ιδρυτικών του μελών, Τάσος Τσιάμης. Με ανακοίνωσή της, η χορωδία εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος:

«Στη Χορωδία ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κυρίαρχο είναι το συναίσθημα της θλίψης και μεγάλος ο πόνος για τον πολύ πρόωρο αποχωρισμό μας από το αγαπητό μας μέλος, χορωδό, διατελέσαντα πρόεδρο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για πολλά έτη Αναστάσιο Τσιάμη.Ο εκλιπών, αποτέλεσε πυλώνα ανάπτυξης για την οργάνωση και την αναγνωρισιμότητα της Χορωδίας «Ορφέας» Τρίπολης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ η οξύτητα του πνεύματός του και η καθαρότητα του χαρακτήρα του, συνέβαλλαν καθοριστικά από τις πρώτες ημέρες της δημιουργίας του Σωματείου με καινοτόμες ιδέες και δράσεις, ώστε σήμερα ο ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να αποτελεί ένα υγιές πολιτιστικό κύτταρο της Τρίπολης.

Όλη η οικογένεια του Ορφέα, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου σύζυγο Ντίνα, στα παιδιά σου και στα αγαπημένα σου εγγόνια, για το βαρύτατο πένθος».

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Γιάτρισσας, στο συνοικισμό Κολοκοτρώνη Τρίπολης, την Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 18:30. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 17:30.

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τάσου Τσιάμη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Αντίο Τάσο