Παραιτήθηκε Αντιπεριφερειάρχης της Περιφ. Πελοποννήσου- Γραπτή δήλωση+ vid

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 17:09

Η γραπτή δήλωση της Ελένης Παναγιωτοπούλου που παραιτήθηκε από τη θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου παραμένοντας ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος.

“Ύστερα από την σημερινή δήλωση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για την στήριξη της ΝΔ στον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, όπως είχα δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν, προκύπτει προφανής ασυμβατότητα του ρόλου μου ως Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Δημ. Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας και της κομματικής μου ιδιότητας, ως Αναπληρώτρια Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.Ως εκ τούτου, πιστή στις αξίες μου και την ιδεολογική μου τοποθέτηση, παραιτούμαι από την θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας.

Σεβόμενη την εντολή των πολιτών που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το 2014, οφείλω να συνεχίσω να υπηρετώ τα συμφέροντά τους από την θέση της Περιφερειακής Συμβούλου Αργολίδας”.

Η κα. Παναγιωτοπούλου παραμένει ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος.

Δείτε και τις δηλώσεις της κας. Παναγιωτοπούλου από την Κόρινθο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

πηγή βίντεο:korinthostv.gr