Πραγματοποιήθηκε το 8ο Πανσεχιώτικο Αντάμωμα (+ph, vd)

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 02:04

Για ακόμη μια φορά πραγματοποιήθηκε το Πανσεχιώτικο Αντάμωμα στο όμορφο προαύλιο χώρο της Αγίας Τριάδας Τριπόλεως. Ένα αντάμωμα που διοργάνωσε για ακόμη μία φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλληλοβοηθείας η «Αγία Τριάς» Σεχίου Τρίπολης και έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης Σεχιωτών που είτε ζουν στην Αρκαδική πρωτεύουσα, είτε σε άλλες περιοχές της Ελλάδος και στο εξωτερικό αλλά το βράδυ του Σαββάτου έδωσαν παρουσία σ’ αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση – γιορτή.

Το αντάμωμα κράτησε από νωρίς το βράδυ έως της πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Η προσέλευση των απανταχού Σεχιώτων που βρέθηκαν στην Τρίπολης το Σάββατο, ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00. Τα γευστικά εδέσματα ετοιμάζονταν από νωρίς στον ειδικό χώρο του συλλόγου και λίγο μετά τις 21:00 άρχισε να σερβίρεται στους επισκέπτες. Την ίδια ώρα η μουσική έπαιζε διασκεδάζοντας τους Σεχιώτες και παρευρισκόμενους του Ανταμώματος.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλληλοβοηθείας η «Αγία Τριάς» Σεχίου Τρίπολης κα Βάσω Καλόθεου, μίλησε για το σύλλογο, την περιοχή του Σεχίου και τους Σεχιώτες. Στη συνέχεια τιμήθηκαν δύο Σεχιώτες από το σύλλογο και συγκεκριμένα η κα Κική Μονοπόρτη Κυρίμη και τον κ. Δημήτρη (Μίμη) Δελή. Στην κ. Κυρίμη την αναμνηστική εικόνα της Αγίας Τριάδας έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής και στον κ. Δελή ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιώργος Ρουμελιώτης.

Στη συνέχεια ξεκίνησε το γλέντι του ανταμώματος των Απανταχού Σεχιωτών με ζωντανή ορχήστρα και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Θα ακολουθήσει βίντεο από την εκδήλωση…