Προεκλογική συγκέντρωση από το ΚΚΕ…

Παρασκευή, 18 Μάιος 2012 07:53

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΚΕΤην Πέμπτη 24 Μαϊου στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία Τρίπολης 9Αγίου Βασιλείου) θα πραγματοποιηθεί προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ Αρκαδίας. Σε ανακοίνωσή της, η ΝΕ ΚΚΕ Αρκαδίας αναφέρει:

“Εργαζόμενοι, νέες και νέοι, γυναίκες, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι.

 Καμιά αναμονή, καμιά αυταπάτη, καμιά υποταγή!

Να ματαιώσουμε και να ανατρέψουμε τα σχέδια παγίδευσης του λαού στους μονόδρομους της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων!

Με το δίλημμα «κεντροδεξιά» ή «κεντροαριστερή» / «αριστερή» κυβέρνηση που στήνεται μπροστά και στις εκλογές επιχειρούν να εγκλωβίσουν το λαό στη διαχείριση της βαρβαρότητας που βιώνουμε. Οι λαοί των χωρών της ΕΕ έχουν ζήσει στο πετσί τους τι σημαίνουν κεντροδεξιές και κεντροαριστερές κυβερνήσεις. Τα σκληρά μέτρα που παίρνονται σε όλες τις χώρες, είτε έχουν είτε δεν έχουν μνημόνια, ενάντια στα εργατικά λαϊκά δικαιώματα, για να διασωθεί το κεφάλαιο από τη βαθιά καπιταλιστική κρίση, είναι συμφωνημένα από κοινού από τους φιλελεύθερους, τους σοσιαλδημοκράτες και κεντροαριστερούς. Υπάρχει, επομένως, εμπειρία που ο λαός μας πρέπει να πάρει υπόψη του, για να μην εγκλωβιστεί στις όποιες παραλλαγές αντιλαϊκής πολιτικής.

Η διαδικασία των εντολών είναι αποκαλυπτική για το ρόλο που θα παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αναπαλαίωση του πολιτικού συστήματος, στην ανακοπή του ρεύματος του ριζοσπαστισμού, και τελικά στον αφοπλισμό του κινήματος.

Και είναι όλοι, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, αστική τάξη, ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στο «κόλπο» εμπαιγμού του λαού για να εγκλωβισθεί, να μειωθεί η αντοχή ριζοσπαστικών λαϊκών δυνάμεων απέναντι στις πιέσεις τους.

Τώρα ο λαός να σηκώσει ανάστημα συνειδητοποιώντας ότι έχει συμφέρον να αλλάξει την ψήφο του. Να χαλάσει τους σχεδιασμούς ανακαίνισης του αστικού πολιτικού συστήματος. Τώρα, ακόμη πιο αποφασιστικά ισχυρό ΚΚΕ. Η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη με ισχυρό ΚΚΕ και το λαό πρωταγωνιστή στους αγώνες, απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση σχηματιστεί για να διαχειριστεί αντιλαϊκά την κρίση.

Το ΚΚΕ απευθύνει σάλπισμα εγρήγορσης, ετοιμότητας, ασυμβίβαστης πάλης για μονομερή διαγραφή του χρέους, με αποδέσμευση από την ΕΕ και λαϊκή εξουσία”.

Άλλαξε την ψήφο σου, τώρα ΚΚΕ!

Η Νομαρχιακή Επιτροπή

Αρκαδίας του ΚΚΕ