Συνεστίαση του ΚΚΕ στην Τρίπολη με ομιλία και διασκέδαση (vid,ph)

Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019 15:28

Στο πλαίσιο της οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ, η κομματική Οργάνωση Τρίπολης πραγματοποίησε συνεστίαση – γλέντι την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου στο Τουριστικό Περίπτερο του Άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη.

Στο πλαίσιο της συνεστίασης έγινε ομιλία με θέμα  “Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ” από τον Αριστείδη Δαμαλά, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου και Γραμματέα της ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ.Ο κ. Δαμαλάς σε δηλώσεις του σημείωσε μεταξύ άλλων πως ” Η ΝΔ το τελευταίο διάστημα έρχεται να υλοποιήσει με φόρα μία σειρά μέτρα που θέλουν ο ΣΕΒ, η Ευρωπαϊκή Ένωση, τα μνημόνια. Μέτρα για τα οποία είχε στρωθεί το έδαφος από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ”.

Τόνισε πως η ΝΔ αφήνει μόνο την Εθνική Σύνταξη και καταργεί την κοινωνική ασφάλιση.

Επίσης αναφέρθηκε στο φορολογικό, λέγοντας πως είναι 600 εκ τα χρήματα που θα δοθούν ως δώρο στο μεγάλο κεφάλαιο.

Σοβαρό ζήτημα χαρακτήρισε τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα, σημειώνοντας πως κανείς δεν αντιδρά από τα κόμματα και αυτό ανησυχεί το ΚΚΕ. “Δεν είδαμε να σταματούν οι προκλήσεις των Τούρκων”, επεσήμανε ο κ. Δαμαλάς και συμπλήρωσε πως “καλούμε τον Ελληνικό Λαό να παλέψει για όλα αυτά, ώστε να φύγουν οι βάσεις του ΝΑΤΟ και να υπάρχουν ισότιμες σχέσεις με όλους τους λαούς της γης”.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με τις δηλώσεις της κας. Πανούση και του κ.Δαμαλά.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Sonntag, 8. Dezember 2019