Σπουδαία νίκη – ανάσα ο Παναρκαδικός!

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019 19:59
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Παναρκαδικός στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας φιλοξένησε τον Αχαρναϊκό με ζητούμενο τη νίκη που θα διατηρούσε την ομάδα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Τρίπολης νωρίτερα το απόγευμα κατάφερε τελικά να φτάσει στη νίκη, αξιοποιώντας την αποτελεσματικότητά της μέχρι το 41’ και το προβάδισμα στο σκορ με 2-0.

Από εκείνο το χρονικό σημείο ωστόσο η ομάδα της Τρίπολης δεν είχε καλή αγωνιστική συμπεριφορά, καθώς δέχθηκε γρήγορο γκολ για το 2-1 και παρά το γεγονός ότι στο 2-0 είχε υπάρξει αποβολή παίκτη των «φιλοξενούμενων».Στην επανάληψη, ο Παναρκαδικός δεν είχε συγκέντρωση και ηρεμία στο παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί αναπτυχθεί αποτελεσματικά στο βαθμό που θα ήθελε. Παράλληλα ο Αχαρναϊκός, ακόμη και με 10 παίκτες, έδειξε απειλητικός και θα μπορούσε να είχε φτάσει ακόμη και στην ισοφάριση.

Εν τέλει η ομάδα της Τρίπολης, έστω και μετά από ένα «ψυχοφθόρο» β’ ημίχρονο, διατήρησε το προβάδισμα και έφτασε τελικά στη νίκη με σκορ 2-1 που δίνει βαθμολογική «ανάσα» εν’ όψει της δύσκολης συνέχειας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων).

ΒΟΗΘΟΙ: Νικόλαος Μανούρας (Δυτικής Αττικής), Ιωάννης Καραγιαννίδης (Αθηνών).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Αντωνία Κοκότου (Αργολίδας).

ΤΕΡΜΑΤΑ: 32’ Στρέμπας, 40’ (πεν.) Γιουκούδης | 44’ Σάλα.

ΔΟΚΑΡΙΑ:

ΑΣΙΣΤ: 32’ Μπάρδος.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 90’ Στρέμπας, 90’+5’ Γιουκούδης | 1’ Χριστόπουλος, 37’ Πλαβούκος, 40’ Χριστόπουλος, 69’ Μεγαλοοικονόμου, 86’ Χαραλαμπόπουλος, 90’+2’ Γκιμούσης.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 40’ Χριστόπουλος.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. (Θανάσης Στάικος): Ζαχαρής, Διαμαντόπουλος, Μπινιώρης, Γιουκούδης, Γκατιάγκα, Καπετανάκης, Τσιώλης (89’ Νάνος), Στρέμπας, Μπάρδος (79’ Καναβέτας), Λυμπερόπουλος Ν. (65’ Τρέσα), Στασινόπουλος.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Ντανιέλ Μπατίστα): Μανφρέτι, Αμπάρα (90’+1’ Παπαθανασίου), Τασιουλής (86’ Χαραλαμπόπουλος), Μεγαλοοικονόμου, Δούμουρας, Χριστόπουλος, Σάλα, Κυριακίδης, Τσέβας, Πλαβούκος, Σχούμης (63’ Κιρτζιαλίδης).