Στα Κέντρα Υγείας εκτός Τρίπολης ο εμβολιασμός των ατόμων 60-64 ετών

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 16:12

1200 και πλέον εμβολιασμοί έχουν γίνει στο Κέντρο Υγείας Τρίπολης

Στα Κέντρα Υγείας εκτός Τρίπολης στέλνει το σύστημα τα άτομα ηλικίας 60-64 ετών, που υποβάλλουν αίτημα στην αντίστοιχη εφαρμογή για εμβολιασμό.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης τα Κέντρα Υγείας Άστρους, Μεγαλόπολης και Τροπαίων, βγαίνουν ήδη στο σύστημα, ενώ προς το παρόν δεν βγαίνει το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας και φυσικά ούτε το Κέντρο Υγείας Τρίπολης.

Τα άτομα της ανωτέρω ηλικιακής κατηγορίας θα εμβολιαστούν ως γνωστόν με το εμβόλιο της Astra Zeneca, το οποίο και θα αποσταλεί στα Κέντρα Υγείας.

Όσον αφορά το Κέντρο Υγείας Τρίπολης από χθες έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία το ISO -BOX που είχε ηλεκτρολογικές και υδραυλικές ελλείψεις, οι οποίες καλύφθηκαν και στο χώρο του θα γίνονται μοραικά και ράπιντ τέστ για αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και για αυτούς που πρόκειται να κάνουν κάποιο χειρουργείο. Αυτό τουλάχιστον ισχύει βάσει των οδηγιών που έχει η Διεύθυνση του Κέντρου μέχρι τώρα.

Στο Κέντρο Υγείας Τρίπολης έχουν γίνει πάνω από 1200 εμβολιασμοί και το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι πού θα διατεθούν οι δόσεις των εμβολίων που δεν γίνονται απο κάποιους, οι οποίοι δεν προσέρχονται, αφού και οι Αστυνομικοί έχουν εμβολιαστεί. Υπάρχει λοιπόν κενό στην ενημέρωση σε αυτό το κομμάτι.