Στην τελική ευθεία ο Παναρκαδικός για το πρωτάθλημα

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020 19:28
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Με σχετική ανακοίνωση του το ΔΣ του Παναρκαδικού αναμένεται να συνεδριάσει αύριο Τετάρτη (11/10) προκειμένου να συζητήσει θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα και διαδικαστικά ζητήματα της ομάδας. Η ομάδα πλέον κινείται σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής από το βράδυ της Κυριακής.

Παράλληλα η διοίκηση με ανακοίνωση της εκφράζει τις ευχαριστίες της σε επιχειρηματίες που επίσης στηρίζουν την ομάδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.Αναλυτικότερα η σχετική ανακοίνωση του Παναρκαδικού αναφέρει:

«Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη 7/10/20 στις 9 το βράδυ στα γραφεία του Συλλόγου εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2020 – 2021 και θα συζητήσει τρέχοντα θέματα που αφορούν την ομάδα. Η συνεδρίαση του Δ.Σ. γίνεται λίγες μέρες πριν η ομάδα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Θυμίζουμε σε όλους τους φιλάθλους ότι ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. θα αγωνιστεί για την 1η αγωνιστική του 7ου Ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας στην Αθήνα (+15:00) αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ.

Παράλληλα η Διοίκηση της ομάδας του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. θέλει δημόσια να ευχαριστήσει για τις χορηγίες τους αλλά και για τη γενικότερη βοήθεια που παρέχουν στην ομάδα τους παρακάτω επιχειρηματίες:

– Νώντα Ψυχογιό (κρεοπωλείο Πηγή) που στο παρελθόν έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.

– Νίκο Αλέμη (κατεψυγμένα προϊόντα) και Μπάμπη Κυριακόπουλο (Τουριστικό Πλατείας Άρεως).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω επιχειρηματίες έχουν ήδη βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Τρίπολης και μάλιστα έχουν υποσχεθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς θα είναι δυναμικά δίπλα στη Διοίκηση για την επίτευξη των στόχων της.»