Τ. Κακλαμάνος: ” Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από όσα μας χωρίζουν για το καλό της πόλης” (ήχος)

Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018 11:27
φωτο αρχείου

Ο Τάσος Κακλαμάνος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Τάσος Κακλαμάνος, συνομίλησε με τους δημοσιογράφους του Δημοτικού Ραδιοφώνου, Μηνά Αρτόπουλο και Αργύρη Καρδαρά, στην εκπομπή “Βουτιά στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία”, προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του χθεσινού συμβουλίου.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή συνεδρίαση ανέφερε μεταξύ άλλων: “το Συμβούλιο συνέπεσε σε μια μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση της πόλης, έγινε εκτάκτως και αλλαξε η ώρα, ώστόσο όλα κύλησαν ομαλά”.

Αναφόρικά με τις απώλειες στο Δημοτικό Συμβούλιο, που εστίασε ο κ. Τζίουμης, ο κ. Κακλαμάνος τόνισε ότι “δεν χρειάζεται με αφορμή τον αντιπολιτευτικό μας λόγο, να μεγιστοποιούμε κάποια πράγματα, όταν δεν γίνοντας συστηματικά”.

Η αντιπολίτευση είχε το αίτημα να μην γίνονται απευθείας αναθέσεις, ώστόσο ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Παυλής έχει χειριστεί μέχρι τώρα τα θέματα έχει πετύχει μεγάλες εκπτώσεις, κάτι που δεν επετεύχθει με διαγωνισμό”.

Ο κ. Κακλαμάνος τόνισε ότι είναι πρώτιστη ανάγκη να γίνουν Συμβούλια στις Δημοτικές Κοινότητες των μεγάλων χωριών, “αφού αποτελούσαν Δήμους και έχουν τις ανάγκες και τις απόψεις τους, ωστόσο πρέπει να βρεθεί ο χώρος πρώτα για να φιλοξενήσει τα τόσα ατομα στα αντίστοιχα χωριά”.

Αναφορικά με τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, τόνισε πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμπληρωθούν τα νέα ψηφοδέλτια, αφού ο Καλλικράτης προυποθέτει πάρα πολλούς υποψηφίους. “Αν η νομοθεσία προβλέπει αυτόν τον εξοντωτικό αριθμό των 150, θα γίνει πάλι τραγέλαφος στις επερχόμενες εκλογές”.

Ακούστε τις δηλώσεις του Τάσου Κακλαμάνου: