Τα 200 χρόνια από την Επανάσταση τίμησαν μοτοσικλέτες Harley-Davidson στην Τρίπολη (video – pics)

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 11:56

Με μια εκδρομή στην Τρίπολη, τίμησαν τα «200 χρόνια από την Επανάσταση» οι HDCH Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson

Οι αναβάτες εντυπωσίασαν με τις μηχανές τους, όσους βρέθηκαν στην πλατεία Άρεως. Σκοπός της εκδρομής αυτής, ήταν να τιμήσουν τα 200 χρόνια από την Επανάσταση και να επισκεφθούν το σπίτι του Κολοκοτρώνη στο Λιμποβίσι.Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson δημιουργήθηκε το 1990 από 21 ιδρυτικά μέλη. Γνωστή στο χώρο ως «Club Hellas», λόγω της σύντμησης της ξενικής της ονομασίας Harley-Davidson Club Hellas, είναι η παλαιότερη και πλέον αναγνωρισμένη ομάδα μοτοσικλετιστών στην Ελλάδα και δεν έχει καμία σχέση με άλλες λέσχες ή εξάρτηση από την κατασκευάστρια εταιρία, εκτός φυσικά από την αγάπη και τον θαυμασμό που μοιράζονται τα μέλη της για τα θρυλικά μηχανήματα που κατασκευάζει.
Σκοπός της δημιουργίας της, ήταν η οργάνωση της κοινότητας των Ελλήνων μοτοσικλετιστών και ιδιαίτερα των ιδιοκτητών Harley-Davidson και γενικά η προώθηση της ομαδικότητας, του μοτοσiκλετισμού, του τουρισμού και της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό.
Για να πετύχει αυτούς τους στόχους, το Club Hellas διοργανώνει εκδρομές, ταξίδια, πάρτι, συγκεντρώσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις, που απευθύνονται και προσελκύουν όχι μόνο τα μέλη της και τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών Harley-Davidson, αλλά και τους πολυάριθμους φίλους και θαυμαστές της Harley και της κουλτούρας που τη χαρακτηρίζει.
Ανάμεσα στους σκοπούς και τα ενδιαφέροντα του Σωματείου, είναι η φιλανθρωπική δραστηριότητα, η διάδοση του πνεύματος του μοτοσiκλετισμού και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων του μοτοσiκλετιστή.

Το Δημοτικό ραδιόφωνο συνάντησε τους αναβάτες που στάθμευσαν έξω από το Τουριστικό, πίσω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη. Λίγο πριν αναχωρήσουν, φωτογραφήθηκαν κάτω από τον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην πλατεία Άρεως.

Δείτε τi είπαν στην κάμερα του Δημοτικού Ραδιοφώνου: