Θερινό σινεμά για μία βραδιά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Τρίπολης

Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 09:28
Οι παλιοί ιστορικοί σιδηροδρομικοί σταθμοί σε Τρίπολη, Kαλαμάτα, Πάτρα και Μεσολόγγι, ανοίγουν ξανά, για μια μόνο βραδιά, και μετατρέπονται σε θερινά σινεμά, προβάλλοντας βραβευμένες ταινίες από τον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο.
Η διαδρομή αυτή θα ολοκληρωθεί στο νέο μουσείο σιδηροδρόμου, στην πόλη του Πειραιά, με την προβολή της τελευταίας ταινίας.
H επιλογή των πόλεων έγινε με βάση τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στο ιστορικό γεγονός της επανάστασης του 1821 και η ενέργεια τελεί υπό την Αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Ένα σιρκουί τεσσάρων και μία εβδομάδων, που θα πραγματοποιηθεί κατά την καλοκαιρινή περίοδο 2021, με Χορηγό Δράσης την Ολυμπιακή Ζυθοποιία και την αγαπημένη ελληνική μπύρα, FIX Hellas!

Με τη συγκεκριμένη δράση, 4 παλιοί σταθμοί αποκτούν ξανά ζωή, ενώ δίδεται η δυνατότητα, κυρίως στο κοινό της περιφέρειας, να απολαύσει αντιπροσωπευτικές ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και να γνωρίσει και συνομιλήσει με κάποιους από τους συντελεστές τους.
Αρωγοί στην ενέργεια είναι οι ΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ.
Η σύλληψη και εκτέλεση της ενέργειας πραγματοποιείται από την εταιρεία Action Direct, που αποτελεί και τον Φορέα Υλοποίησης της Δράσης.