Τη μεταγραφική δραστηριότητά της ανακοίνωσε η ΑΕΚ Τρίπολης

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 15:01

Με μια ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ΑΕΚ Τρίπολης, ανακοινώθηκε ουσιαστικά η μέχρι τώρα μεταγραφική δραστηριότητα του συλλόγου εν’ όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Χωρίς να αποκλειστεί κάποια άλλη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, με βάσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση οριστικοποιήθηκε ένα ρόστερ 21 ποδοσφαιριστών, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικότερα λοιπόν η ανακοίνωση αναφέρει:



«Το ΔΣ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει:

  1. Την ανανέωση της συνεργασίας της για άλλη μια χρονιά με τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπίσσια Χρήστο, Καψή Ευάγγελο, Πετρόπουλο Ρένο, Πετρόπουλο Ευγένιο, Λαφογιάννη Γιώργο, Αρδάμη Γιώργο, Αραχωβίτη Άγγελο, Σελεμίδη Αλέξανδρο, Ζιούλη Γιάννη, Κιντή Παναγιώτη και Τσαλγιτζόπουλο Θανάση.
  2. Την επιστροφή στην οικογένεια της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την επόμενη χρονιά των παρακάτω ποδοσφαιριστών: Κοκκινάκο Ιάσωνα, Σαλαπάτα Φίλιππα, Λιακόπουλο Κώστα, Παρασκευόπουλο Άκη, Τσαλγιτζόπουλο Γρηγόρη και Κώνστα Γιώργο.
  1. Καλωσορίζει τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές για την επόμενη αγωνιστική περίοδο: Δελή Βασίλη, Γιαννουσόπουλο Μάρκο, Καναβέτας Απόστολο και Παπαοικονόμου Χρήστο.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους και καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.».

– Σημειώνεται τέλος ότι σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.