Την πίτα του για τη νέα χρονιά έκοψε το ΚΑΠΗ της Τρίπολης! (vid, ph)

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016 12:16

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτάς του πραγματοποίησε το Σάββατο στις κατάμεστες εγκαταστάσεις του, το ΚΑΠΗ Τρίπολης.

Ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, στο χαιρετισμό του, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία, εξέφρασε τη χαρά του για την αθρόα προσέλευση των μελών και υποσχέθηκε ότι η δημοτική αρχή θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να στηριχθεί ουσιαστικά η Τρίτη Ηλικία για όλα όσα έχει προσφέρει, ενώ παράλληλα εξήρε την αγαστή συνεργασία ΚΑΠΗ – ΝΠΔΔ του δήμου Τρίπολης. Εξέφρασε δε την πίστη και την αισιοδοξία του ότι, από την πλευρά του δήμου, το 2016 τα πράγματα μπορούν να πάνε και θα πάνε καλύτερα για το ΚΑΠΗ.Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης, Θόδωρος Καραλής, στην ομιλία του, αρχικά ανέφερε ότι ο λόγος που υπάρχει καθυστέρηση στο θέμα του γιατρού για το ΚΑΠΗ είναι ότι δεν έχει αναλάβει ακόμα καθήκοντα ο νέος Διοικητής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και σύντομα το θέμα θα έχει αίσια έκβαση.

Στη συνέχεια, τίμησε με αναμνηστική τιμητική πλακέτα, τον κ. Γιώργο Κουρέτα, χρόνια μέλος του ΚΑΠΗ, για την πολύχρονη παρουσία του και την ανιδιοτελή εθελοντική προσφορά του στο ΚΑΠΗ. 

Αμέσως μετά, έγινε η κοπή της πίτας, με το πρώτο κομμάτι να είναι για το δήμο και το δήμαρχο, το δεύτερο για το Νομικό Πρόσωπο και το ΚΑΠΗ και το τρίτο για το Χριστό και την Παναγία μας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφικό υλικό: