Β.Μανωλέσου στη ΔΡΤ: “Τα μη κύρια καταλύματα και της Αρκαδίας πρέπει να ενισχυθούν από τον αναπτυξιακό νόμο” (ήχος)

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 17:11

Για την ανάγκη ενίσχυσης των μη κύριων καταλυμάτων και της Αρκαδίας μίλησε στην εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 “Δύο… στις Δύο” με την Ντόρα Παπαϊωάννου και την Ελένη Τράκα η Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Κυνουρίας Βίβιαν Μανωλέσου.

Η ενίσχυση, όπως είπε, ζητείται μέσω του αναπτυξιακού Νόμου και για το λόγο αυτό έστειλαν επιστολή ως Ένωση στον αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη την οποία και κοινοποιούν στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου καθώς και στον βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ Κώστα Βλάση.Η κα. Μανωλέσου σημείωσε πως πρέπει να υπάρξει ενίσχυση και αυτών των καταλυμάτων, τα οποία αποτελούν την ατμομηχανή της τουριστικής ανάπτυξης περιοχών της χώρας, όπως είναι και η Αρκαδία και θα πρέπει να εκσυγχρονιστούν, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των επισκεπτών, που διαρκώς αυξάνονται.

Η Πρόεδρος της Ένωσης μίλησε και για την πορεία του τουρισμού στην Ανατολική Κυνουρία τόσο την Καλοκαιρινή περίοδο, όσο και για την χειμερινή περίοδο, καθώς και για τις δράσεις που ετοιμάζουν το επόμενο διάστημα για την ανάδειξη της περιοχής τους και την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη της κας. Μανωλέσου στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.