Βασιλική Μπέλλου: Στον σταθμό (νέο τραγούδι)

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020 11:30

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΛΛΟΥ «ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ»

Μουσική: Γιώργος Μαρκόπουλος
Στίχοι: Νικολέτα Περάκη“ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ…

«Στον σταθμό» λέγεται το νέο τραγούδι της Βασιλικής Μπέλλου που κυκλοφορεί επίσημα από τη μεγάλη δισκογραφική εταιρεία HeavenMusic. Ένα τραγούδι που ακούσατε πρώτοι στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολη 91,5…

Πρόκειται για ένα κατεξοχήν λαϊκό χασάπικο, τη μουσική του οποίου έχει γράψει
ο Γιώργος Μαρκόπουλος και τους στίχους η Νικολέτα Περάκη, δύο νέων ταλαντούχων και πολλά υποσχόμενων δημιουργών.

Την ενορχήστρωση του κομματιού επιμελήθηκε ο πολυσήμαντος και έμπειρος μουσικός Αντώνης Γούναρης.

Η Βασιλική Μπέλλου, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη διαγράψει μια μακρά πορεία στον μουσικό χώρο με πολυάριθμες εμφανίσεις στο εξωτερικό αλλά και σε επιλεγμένους χώρους της Αθήνας και της ελληνικής περιφέρειας.

Η πανέμορφη καλλιτέχνιδα κατέχει τίτλους σπουδών στις Επιστήμες Υγείας, στον χορό και μιλάει εφτά γλώσσες!

Για τον τελευταίο λόγο, έχει καταφέρει να είναι δημοφιλής σε χώρες της Ανατολής, όπως την Αίγυπτο, το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τραγουδώντας επιτυχίες στις γλώσσες τους, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πριν από την πανδημία του κορονοϊου ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις και σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως το Λονδίνο, τη Βουδαπέστη και το Βουκουρέστι.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα και τον περίφημο Οδοντωτό, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του καινούργιου της VideoClip.

Σκηνοθέτης είναι ο νέος και ήδη αναγνωρίσιμος στον χώρο MikeMarzz και οι ενδυματολογικές επιλογές ανήκουν στην TayaVicto και τον Δημήτριο Ορδουλίδη.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες μιας και χιόνιζε, η Βασιλική, έχοντας άριστη σχέση με τους συνεργάτες της, κατάφερε να μας «δώσει» ένα υπέροχο ποιοτικό αποτέλεσμα, το οποίο μας παρουσιάζει γεμίζοντας την ψυχή μας με ένα κινηματογραφικά υπέροχο MusicVideo.

Μείνετε συντονισμένοι στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 κι ακούστε δυνατά το καινούργιο τραγούδι της Βασιλικής Μπέλλου!