2657 αποφάσεις το 2015 και καμία ακύρωση για την οικονομική επιτροπή της Περιφ.Πελ/σου (vid)

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη εμφανίστηκε η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου για την λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής το 2015, αφού ,όπως είπε, στην πρώτη συνεδρίαση για το 2016, που είχε και τον αναγκαίο απολογισμό τα στατιστικά στοιχεία είναι πολύ ικανοποιητικά.



Συνολικά η επιτροπή έλαβε 2657 αποφάσεις και παρά τις όποιες ενστάσεις έγιναν, δεν “χάθηκε” καμία απόφαση είτε στην επιτροπή του άρθρου 68 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ή στο Συμβούλιο της Επικρατείας ή όποιο άλλο Δικαστήριο και αν προσέφυγαν κάποιοι.

Η κα. Νικολάκου ευχαρίστησε κατά κύριο λόγο τις υπηρεσίες που κάνουν άριστη δουλειά με ελάχιστο προσωπικό αλλά και τα μέλη τόσο της πλειοψηφίας όσο και της μειοψηφίας για την συνεργασία που έχουν στην επιτροπή.

Στην συνέχει το λόγο πήραν οι επικεφαλής των παρατάξεων που αποτελούν μέλη της οικονομικής επιτροπής (Γόντικας, Αλευράς, Πατσαρίνος) και κατόπιν όλα τα μέλη της περιφερειακής αρχής που συμμετέχουν στην επιτροπή. Τέλος μίλησαν και εκπρόσωποι των υπηρεσιών αλλά και η γραμματέας της Επιτροπής Μαρία Καραλή.

Η κα. Νικολάκου κλείνοντας τον απολογισμό τόνισε, με αφορμή παρατήρηση του κ.Πατσαρίνου για τα απορρίμματα, πως κανένας δεν συζητά για το διαγωνισμό χωρίς την παρουσία της Περιφέρειας και διευκρίνισε πως ο κύριος υπεύθυνος του διαγωνισμού είναι η Οικονομική Επιτροπή και κατ’ επέκταση η Περιφέρεια.

Δείτε βίντεο από τον απολογισμό που έγινε και τις παρατηρήσεις- ευχές της μειοψηφίας και όλων όσων μίλησαν.

Προηγούμενο άρθροΟ Σύλλογος Εκδρομέων Τρίπολης (Σ.Ε.Τ) κόβει την πίτα του
Επόμενο άρθροΚώτσιρας…ο λυτρωτής! «Χρυσό» γκολ στις καθυστερήσεις!