Έργα ανακατασκευής του προαυλίου χώρου στο δεύτερο γυμνάσιο – λύκειο Τρίπολης (video – pics)

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 08:03

Την Τρίτη 23/07 ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής μαζί με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης επισκέφτηκαν τα έργα ανακατασκευής του προαυλίου χώρου στο δεύτερο γυμνάσιο – λύκειο Τρίπολης.

Δημήτρης Παυλής:Είναι ένα έργο το οποίο το είχαμε υποσχεθεί και τώρα ήρθε η ώρα να το υλοποιήσουμε. Είναι 23 τέτοια έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα τα οποία πραγματοποιούνται πιλοτικά σε προαύλια σχολείων. Έγινε η επιλογή του δεύτερου γυμνασίου – λυκείου Τρίπολης.

Αυτήν την στιγμή ανακατασκευάζουμε των προαύλιο χώρο όπου θα φτιαχτούν δύο γήπεδα μπάσκετ και ένα βόλεϊ τα οποία θα είναι κανονικών διαστάσεων και γίνονται ταυτόχρονα μια σειρά άλλες παρεμβάσεις περιφερειακά του προαυλίου χώρου για την αποστράγγιση των υδάτων όσο αφορά την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου αυτού.

Σε 20 μέρες το πολύ θα έχει παραδοθεί το έργο και από Σεπτέμβρη τα παιδιά μας θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Προχωράμε τα έργα όπως τα είχαμε σχεδιάσει ότι έχουμε πει ακριβώς, οι παρεμβάσεις θα γίνουν στο σύνολό τους. Το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάει και η ανακατασκευή του πρώτου Γυμνασίου – Λυκείου Τρίπολης που έχει άμεση ανάγκη ανακατασκευής.