Λεκτικό επεισόδιο στο κέντρο της Τρίπολης | Τι δήλωσε ο Τάσος Παπαζαχαρίας στη ΔΡΤ

Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 17:16

Ένα περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Τρίπολης τη Δευτέρα το μεσημέρι όταν άτομα μοίραζαν φυλλάδια για την επίσκεψη Δραγασάκη στην Τρίπολη, δέχθηκαν λεκτική επίθεση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του γραμματέα του ΣυΡιζΑ Αρκαδίας Τάσου Παπαζαχαρία τρία κορίτσια μοίραζαν σε όλη την πόλη φυλλάδια για την εκδήλωση – ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη που θα έρθει την Τετάρτη το βράδυ στο πνευματικό κέντρο στην Τρίπολη.

Ένας Νεαρός κύριος επιτέθηκε σε ένα από τα τρία κορίτσια της αφαίρεσε τα φυλλάδια που μοίραζε τα οποία και τα σκόρπισε επί της οδού Τάσου Σεχιώτη βρίζοντας την με χυδαίο τρόπο.

Η κοπέλα έμεινε ψύχραιμη δεν αντέδρασε και πήρε τηλέφωνο αμέσως τον κύριο Παπαζαχαρία ο οποίος και έσπευσε άμεσα στον τόπο που έγινε το συμβάν καθώς ήταν λίγο πιο πίσω και μοίραζε και αυτός φυλλάδια.

“Φτάνοντας εκεί είδα τον κύριο αυτό σε έξαλλη κατάσταση μην ξέροντας τι έλεγε (Προδότες, πουλημένοι κτλ) αμέσως κάλεσα την αστυνομία επειδή είχε άγριες διαθέσεις για να επιληφθεί του θέματος. Η αστυνομία ήρθε αμέσως και πήρε την κοπέλα και τον κύριο αυτόν μεταφέροντας τους στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Συνόδεψα την κοπέλα στο Αστυνομικό τμήμα. Εκεί δόθηκαν οι αμοιβές διευκρινίσεις και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Θέλω να καταγγείλω τα ΜΜΕ της οκάς τα οποία δυστυχώς δεν κάνουν άλλη δουλειά γιατί ο ρόλος τους είναι να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και να λένε ότι ο γραμματέας του ΣυΡιζΑ Αρκαδίας Τάσος Παπαζαχαρίας διαπληκτίστηκε στην οδό Τάσου Σεχιωτη.

Είναι πέρα για πέρα ψέμα, τους καταγγέλλω σαν διαστρεβλωτές της αλήθειας και τους αφήνω στην κρίση των συμπολιτών μας.”

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ

Αγαπητοί φίλοι των ΜΜΕ καλησπέρα σας.

Χθες το πρωί έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης μας ένα δυσάρεστο για τον πολιτισμό μας γεγονός που μας εκθέτει και μας διασύρει σαν πόλη και κοινωνία Πανελλαδικά.

Την ώρα που μοίραζαν στους συμπολίτες μας τρεις γυναίκες προσκλήσεις για την ομιλία του Γιάννη Δραγασάκη Αντιπροέδρου της κυβέρνησης που θα γίνει τη Τετάρτη στο πνευματικό κέντρο ώρα 8 το βράδυ, ένας άντρας εντός εισαγωγικων, επιτέθηκε σε μια από τις γυναίκες και αφού της άρπαξε βιαίως τις προσκλήσεις από τα χέρια της τις πέταξε στο οδόστρωμα φωνάζοντας και βρίζοντας ακατάσχετα.

Η συγκεκριμένη γυναίκα κρατώντας την ψυχραιμία της με ειδοποίησε, αφού εγώ είχα μείνει λίγο πιο πίσω και αφού έφτασα στο σημείο του επεισοδίου σε δευτερόλεπτα, είδα όλο το σκηνικό και ειδοποίησα την αστυνομία να επέμβει για τη προστασία της γυναίκας από τον τραμπούκο άνδρα.

Η αστυνομία προς τιμή της και μπράβο της, έφθασε εγκαίρως και ζήτησε εξηγήσεις από τη γυναίκα και τον άνδρα.

Για να γίνουν όλα με ηρεμία και ησυχία όπως μας πρότεινε ο αστυνομικός, μετέβησαν με τα περιπολικά αμφότεροι στην αστυνομία και γω προσωπικά συνόδευσα τη γυναίκα που μου το ζήτησε γιατί ήταν πολύ ταραγμένη.

Αυτή είναι η αλήθεια όλων των όσων συνέβησαν και καμία σχέση με τη πραγματικότητα δεν έχουν όλα όσα εγράφησαν από ΜΜΕ περί εμπλοκής και διαπληκτισμού του γραμματέα της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Τάσου Παπαζαχαρία με άνδρα στο κέντρο της πόλης μας.

Μετά από αυτό θα σας παρακαλέσω να δημοσιεύσετε τη παρούσα μου επιστολή προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ευχαριστώ πολύ

Τάσος Παπαζαχαρίας

Συντονιστής της Ν.Ε

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.